Is mijn openstaande vordering een haalbare kaart? Heb ik gelijk of klopt het verweer? Wat moet ik doen met verweer, wat zijn de mogelijkheden en welke stappen kan ik het beste nemen? In-Kas Consultancy, de juridische tak van In-Kas Intermediair, adviseert u graag.

Het uitzoeken van vragen, processtukken en ad hoc vragen over advies en begeleiding worden door ons op professionele wijze behandeld.

In-Kas Consultancy: bij onterechte beschuldigingen of tijdrovende handelingen
Zit u met uw handen in het haar, bent u onterecht aangeschreven, bent u gesommeerd om te voldoen maar twijfelt u naar de rechtmatigheid? U kunt een beroep doen op onze dienstverlening.

U kent het wellicht: u wordt gesommeerd om per omgaande actie te ondernemen. Dit kost u tijd en vaak geld. In-Kas Consultancy heeft de expertise in huis om u hiermee te ontlasten. Wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

In-Kas Consultancy gaat samen met u de strijd aan. Neem bij vragen gerust contact op 085-2735833 of stuur een mail naar info@In-Kas-intermediair.nl.

U kunt In-Kas Consultancy inschakelen voor o.a.: 

  • Advisering voor diverse rechtsgebieden
  • Verdedigen/verweren (eenmalig) bij dagvaarding
  • Onterechte beschuldigingen of tijdrovende handelingen
  • Opstellen algemene voorwaarden/contracten
  • Juridische vraagstukken


Heeft u een juridische vraag?
Stuur uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een reactie. Deze reactie bestaat uit een advies en een helder inzicht in onze tarieven zodat u gelijk vooruit kunt.

Dagvaarding gehad?
In-Kas Consultancy biedt advies bij juridische vraagstukken, maar kan u ook begeleiden indien u zelf gedagvaard bent.

Over het algemeen wordt snel gekozen voor de advocatuur bij geschillen en bij juridische processen. In-Kas Consultancy verweert en procedeert tot een bedrag van € 25.000,00. Wij begeleiden u en in overleg worden de acties uitgezet.