In Kas Intermediair is uw betrouwbare specialist op het gebied van financiële en juridische dienstverlening. Vanuit onze vestigingen in Tiel en Sliedrecht optimaliseren we desgewenst op professionele wijze uw debiteurenbeheer. Hierdoor hoeft u niet langer tijd te steken in het nabellen en aanschrijven van relaties die niet op tijd hun rekening betalen en kunt u zich volledig concentreren op het ondernemen. Conform uw wensen stellen we samen met u een beheersplan op, waarna we doelgericht tot actie overgaan om tijdige betalingen voor u te bewerkstelligen. Wanneer blijkt dat een klant zijn of haar rekening niet volledig of wellicht helemaal niet kan of wil betalen, nemen we in eerste instantie de rol van intermediair op ons en proberen we samen met u en de klant tot een passende oplossing te komen. Als deze methode uiteindelijk toch niet het gewenste effect blijkt te hebben, kunnen we u ook van dienst zijn met het opstellen van een dagvaarding en het aansluitend doorlopen van een gerechtelijke procedure.

Juridische hulp van a tot z

Naast onze financiële dienstverlening kunt u In Kas Intermediair ook inzetten wanneer er binnen uw organisatie sprake is van andersoortige juridische behoeften. We hebben niet alleen een juridisch specialist op het vlak van Arbeidsrecht in huis, maar kunnen ook allerhande andere juridische vragen voor u beantwoorden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze juridische administratieve dienstverlening. Deze bestaat onder andere uit het opstellen van waterdichte contracten en algemene voorwaarden en het produceren van juridisch goed doortimmerde correspondentie. In geval van conflictsituaties met klanten, zakelijke partners of werknemers stellen we ons graag beschikbaar als uw persoonlijke intermediair, die via bemiddeling juridisch steekhoudende oplossingen aandraagt en u zo helpt te voorkomen dat een conflict voor de rechter komt. Blijkt een rechtsgang uiteindelijk toch de enige mogelijkheid te zijn om het probleem op te kunnen lossen, dan voorzien we u vanzelfsprekend graag van een gedegen juridisch advies en bijkomende begeleiding.

Duidelijke dienstverlening

In Kas Intermediair hanteert ten aller tijde een slagvaardige en transparante werkwijze, zodat u altijd duidelijk weet waar u aan toe bent. Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort, zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast heeft u altijd een vaste contactpersoon, die exact van uw bedrijfsmatige en persoonlijke omstandigheden op de hoogte is. Hierdoor kunnen we u moeiteloos maatwerk bieden. Voor onze dienstverlening hanteren we een duidelijke kostenstructuur, waarbij een groot deel van onze financiële dienstverlening zelfs kosteloos voor u kan worden afgehandeld. Omdat we al uw zaken online verwerken, heeft u op elk gewenst moment van de dag (of nacht) toegang tot uw persoonlijke dossier en kunt u precies zien wat we inmiddels voor u gedaan hebben. Als intermediair begrijpen we, dat het in economisch opzicht erg belangrijk voor u is om goede relaties met uw klanten of zakenrelaties te onderhouden. Ook als ze niet altijd op tijd betalen of het niet altijd met u eens zijn. Onze empathische en oplossingsgerichte werkwijze blijkt daarbij een uiterst effectieve aanpak te zijn, waarmee we bij alle partijen veel succes oogsten.