Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen. Dat klinkt duidelijk een eenvoudig, maar met het oog op het enorme aantal aan verschillende wetten wat Nederland inmiddels rijk is, is het letterlijk onmogelijk om op de hoogte te zijn van werkelijk alle uiteenlopende regelgevingen. En dat geval hebben we het nog niet eens over grijze gebieden in de wetgeving, waarbij zaken op verschillende wijze geïnterpreteerd zouden kunnen worden of waarbij er sprake is van aanvullende belangwekkende jurisprudentie. De juristen van In Kas Intermediair scheppen orde in deze ogenschijnlijk wettelijke chaos en voorzien u van een gedegen juridisch advies, aangevuld met eventuele concrete ondersteuning. Onze organisatie beschikt over verschillende specialisten, die de juridische ontwikkelingen in hun vakgebied nauwlettend volgen en hierdoor altijd adequaat en doelgericht voor u in actie kunnen komen.

Juridische specialisten

In Kas Intermediair kan u op uiteenlopende juridische vlakken van dienst zijn. We zijn onder meer specialist op het gebied van Arbeidsrecht. Hierdoor kunnen we zowel werkgevers alsook werknemers bijstaan, wanneer er een ogenschijnlijk onoplosbaar arbeidsconflict tussen twee partijen is ontstaan. In dit soort gevallen zullen we er altijd eerst naar streven om een bemiddelende rol te spelen. Biedt deze methode uiteindelijk toch geen soelaas, dan ondersteunen we u vervolgens op professionele wijze bij een eventuele rechtsgang. Maar ook als u een sommatie aangaande een andersoortig conflict heeft ontvangen voorzien wij u graag van juridisch advies. Op uw verzoek bestuderen we de kwestie tot in detail en maken we op basis van onze wetkennis een inschatting van uw kansen, voor het geval dat de zaak daadwerkelijk voor de rechter zou komen. Is die laatstgenoemde stap echt niet te voorkomen, dan bieden onze juristen u de mogelijkheid om u tijdens de procesgang te vertegenwoordigen.

Administratieve juridische dienstverlening

We bieden u, naast onze specialismen, ook de mogelijkheid aan om een beroep te doen op de algemene juridische dienstverlening van In Kas Intermediair. In dat geval kunt u ons in wezen als een vraagbaak beschouwen; uw persoonlijke aanspreekpunt voor elke vorm van juridisch advies. Daarnaast zijn we u graag van dienst bij het opstellen of checken van bijvoorbeeld contracten, zodat deze volledig waterdicht zijn en aan alle kanten voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Ook kunnen we uw aanspreekpunt zijn als u juridisch maatwerk van uw algemene voorwaarden verwacht of wanneer u specifieke juridische correspondentie goed onderbouwd op wilt laten stellen. Naast al deze administratieve activiteiten, zijn we u desgewenst ook persoonlijk van dienst. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan juridische ondersteuning tijdens complexe contractbesprekingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken met welke juridische mogelijkheden we uw organisatie het beste van dienst zouden kunnen zijn.