Bij een vraag of juridisch probleem is het van belang om snel in te grijpen. Escalatie kan betekenen dat onnodig de gang naar de rechter moet worden gemaakt, terwijl met bemiddeling een conflict ook kan worden opgelost. Bij In-Kas Intermediair staan we u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf bij met vrijblijvende juridische dienstverlening op allerlei vlakken. Of het nu rechtshulp is, debiteurenbeheer of een incassotraject. Bij In-Kas Intermediair werken we in onze incassotrajecten bovendien op basis van no cure, no pay.

Over In Kas Intermediair

Wij zijn een full-service creditmanagement organisatie die u op allerlei manieren kan ontlasten op het gebied van juridische dienstverlening. Denk aan debiteurenbeheer, met een effectieve en vooral efficiënte manier om uw openstaande facturen aan te pakken. Dit doen we door een pre-incassotraject te volgen. Hierbij versturen we herinneringsbrieven, leggen we telefonisch contact met de klant of debiteur, zorgen we ervoor dat er geen grote achterstanden ontstaan en streven we naar een tijdige betaling van de facturen. Dit alles op basis van maatwerk en dat ziet u ook terug in de kosten want die worden precies berekend op basis van het soort facturen. Bovendien geven we ook workshops, zodat u zelf beter met uw debiteurenbeheer leert omgaan. Dit kan incassotrajecten in de toekomst voorkomen. Ook op het gebied van incasso hebben wij veel ervaring. Dat begint bij het versturen van een aanmaning tot eventueel de gang naar de rechter. Bij In-Kas Intermediair geloven we in een vooruitstrevende aanpak, met flexibele en professionele, maar vooral ook doortastende medewerkers die oog hebben voor uw situatie en u niet zomaar op kosten willen jagen.

De incasso werkwijze van In Kas Intermediair

Wanneer u een juridisch- of incassotraject start bij In-Kas Intermediair, dan gaan wij het hele traject met u door. Als het moet wordt de rechter ingeschakeld, maar liever lossen wij het conflict voor die tijd op, ook om onnodige kosten te vermijden. Daarom proberen we altijd eerst bemiddeling via In-Kas Mediation. Verder willen wij het overzichtelijk voor u houden, dus krijgt u één vaste contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn. En wij geloven niet in lange incassotrajecten en toetsen daarom tijdens het traject al de kredietwaardigheid en verhaalbaarheid van de debiteur, zodat gelijk duidelijk wordt of het traject succesvol kan zijn. Indien blijkt dat de debiteur voldoende financiële middelen heeft, dan spreken we met u af hoe de kosten worden afgehandeld. Blijkt dat uw openstaande facturen niet zijn te innen bij de debiteur, dan betaalt u niks, want we werken op basis van het no cure, no pay principe. Ook wanneer u wel betaalt, dan proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Omdat we korte lijnen hebben met landelijk werkende deurwaarders en advocaten, bent u verzekerd van het laagste tarief!