Met In-Kas genieten van wijn! Doe mee met het unieke spaarsysteem.
In-Kas Intermediair is blij met u als klant en dat laat dat graag merken! Wij hebben speciaal voor u een uniek wijn-spaarsysteem opgezet.

Wijn
Wijn is een product om van te genieten. Ervaar de diverse smaken individueel of met vrienden, geef een goede wijn eens cadeau of als relatiegeschenk. In-Kas Intermediair neemt u graag mee in de wereld van wijn en werkt samen met Olverrewijn, de wijnspecialist. Op www.olverrewijn.nl vindt u wijnen die u niet in de supermarkt treft. Wijn waarin u de passie en liefde van de wijnboer ervaart.

Hoe spaart u?
Speciaal en alleen voor de opdrachtgevers van In-Kas Intermediair is er een In-Kas Wijn-spaarsysteem in het leven geroepen. Hoe werkt het? Nadat u zich via dit formulier heeft aangemeld voor dit unieke spaarsysteem start u met sparen. U ontvangt een unieke code waarmee u met uw opbouwde spaarsaldo wijn kunt bestellen op www.olverrewijn.nl. Olverrewijn informeert u graag over soorten en smaken! Uiteraard hoeft u niet voor uzelf te bestellen; u kunt ook voor uw medewerkers, relaties of vrienden en familie een keuze maken uit het assortiment. De wijn wordt dan op het juiste adres afgeleverd.

Hoe bouwt u uw saldo op?

 • Bij aanlevering van een incassozaak
  < € 250: wijnwaarde € 0,50, bij incasseren € 1,00
 • Bij aanlevering van een incassozaak
  > € 250,01 en < € 1.250,00: wijnwaarde € 2,00, bij incasseren € 3,50
 • Bij aanlevering van een incassozaak
  > € 1.250,01 en < € 2.500,00: wijnwaarde € 3,50 bij incasseren € 5,00
 • Bij aanlevering van een incassozaak
  > € 2.500,00: wijnwaarde € 5,00, bij incasseren € 7,50
 • Bij aanlevering van een nieuwe opdrachtgever € 15,00

Meld u vandaag nog aan en geniet!

Ja, ik doe mee!