Bij In-Kas Intermediair BV heeft u de mogelijkheid

Om diensten af te nemen op basis van ‘No Cure No Pay’

No Cure No Pay incasso is dan ook echt gratis zonder de kleine lettertjes.

De incassodiensten van In-Kas Intermediair BV zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en belang. Alle middelen zijn bij ons aanwezig om te incasseren. Heeft uw debiteur de financiële middelen om de factuur te betalen? Dan incasseren wij. Heeft hij deze niet? Dan betaalt u niets. De kracht van In-Kas Intermediair BV ligt bij het succesvol incasseren. In-Kas Intermediair BV spreekt feitelijk niet over gratis incasso! In-Kas Intermediair BV legt de klemtoon op incasseren zodat de kreet No Cure No Pay niet eens van toepassing is. Bij incasseren is het duidelijk dat u geen fee betaalt. U ontvangt de hoofdsom en In-Kas Intermediair BV ontvangt de incassokosten.

Flexibiliteit en commerciële belangen

 • Onze professionele medewerkers doen er alles aan om uw commerciële belangen te bewaken. Dit betekent flexibel zijn en meedenken tijdens de incassotrajecten. Een incassotraject kan zomaar een andere wending krijgen. Dan schakelen wij en bedenken direct een andere succesvolle oplossing.
  In-Kas Intermediair BV is dankbaar om haar klanten te mogen bedienen. Bent u tevreden? Dan stellen wij mond-op-mond reclame erg op prijs.

Advies

 • Tijdens ieder incassotraject worden de verhaalsmogelijkheden van uw debiteur in kaart gebracht. Is het verstandig om een gerechtelijke stap te ondernemen? In hoeverre is het principieel? Wat zijn de gevolgen en wie heeft er echt gelijk? Door expertise en jarenlange ervaring, waarin juridische kennis doorslaggevend kan zijn, geven wij u een gedegen advies. Binnen 30 dagen heeft u resultaat!

Snelle afhandelingen zorgen voor gewenst resultaat

 • In-Kas Intermediair BV neemt uw incasso-opdracht binnen 12 uur in behandeling. Bij aanlevering voor 16.30 uur wordt nog dezelfde dag een sommatiebrief aan uw debiteur verzonden, waarna wij binnen twee dagen contact opnemen met uw debiteur om tot een goed resultaat te komen.

Transparante werkwijze

 • In-Kas Intermediair BV staat voor snelle oplossingen en een transparante werkwijze. U kunt profiteren van onze speciale incassomodule. Wij dragen er zorg voor dat uw kosten niet opwegen tegen de baten. Wij kunnen uw vordering overnemen, daarnaast kunnen wij het gerechtelijke traject voor u financieren.

Wij vragen u graag om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen uitleggen waarom u het beste kunt kiezen voor onze werkwijze.
Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek!Informeer nu naar de mogelijkheden
Bij In-Kas Intermediair BV heeft u de mogelijkheid

Gerechtelijke incasso, executie vonnissen

Betaling blijft uit

Mocht betaling in de minnelijke fase uitblijven, dan kunnen wij een dagvaarding opstellen. Procederen kan een kostbare en tijdrovende zaak zijn, daarom bespreken wij met u de snelheid van de te nemen stappen en bewaken wij voor u de planning. In-Kas Intermediair BV kan diverse acties ondernemen om het volledige bedrag alsnog te incasseren. Mocht het tot een gerechtelijke fase komen waarin de hoofdsom, rente en overige proceskosten toegewezen worden, dan wordt na de uitspraak van de rechter het vonnis geëxecuteerd.
U heeft geen omkijken naar het volledige traject. Dit verzorgen wij voor u, wij werken met een zogenoemde kostenmaximalisatie. U betaalt dus nooit te veel en u weet op voorhand waar u aan toe bent.

Vonnissen

In-Kas Intermediair BV behandelt zelf de behaalde vonnissen, maar u kunt ook uw vonnis aan ons uit handen geven. Wij adviseren u over de mogelijkheden, het risico en de verhaalbaarheid.
Bij In-Kas Intermediair BV heeft u de mogelijkheid

Buitengerechtelijk Incassotraject

Snelle afhandelingen zorgen voor gewenst resultaat

 • In-Kas Intermediair BV neemt uw incasso-opdracht binnen 12 uur in behandeling. Bij aanlevering voor 16.30 uur wordt nog dezelfde dag een sommatiebrief aan uw debiteur verzonden, U ontvangt van ons (desgewenst) een unieke inlogcode om 24/7 uw incassozaak te volgen. Binnen 2 dagen wordt er contact gezocht worden met uw klant/debiteur en maken we op dat moment afspraken voor volledige betaling (of andere afspraken die voor u acceptabel zijn). Lukt het niet om uw klant/debiteur te spreken dan versturen wij de eerste sommatiebrief per mail. Na het verstrijken van de termijn gesteld in de (eerste) sommatie, versturen wij een laatste brief. Tussentijds blijven we contact zoeken en zijn creatief om ook uw klant/debiteur te overtuigen dat betaling in deze fase de beste oplossing is.

  Voor elke traject geldt dat wij in overleg met u onderzoeken naar verhaalbaarheid, verhaalsonderzoeken doen en werkzaamheden onderzoeken die tot snellere resultaten zullen leiden.

Advies

 • Tijdens ieder incassotraject worden de verhaalsmogelijkheden van de debiteur in kaart gebracht. Is het verstandig om een gerechtelijke stap te ondernemen? In hoeverre is het principieel? Wat zijn de gevolgen en wie heeft er echt gelijk? In-Kas Intermediair BV heeft één zorg en dat is uw geld en cashflow. Door expertise en jarenlange ervaring geven wij u een gedegen advies. Binnen 30 dagen heeft u resultaat! In-Kas Intermediair BV staat voor snelle oplossingen en een transparante werkwijze. U kunt profiteren van onze speciale incassomodule en wij dragen er zorg voor dat uw kosten niet opwegen tegen de baten. Wij kunnen de vordering van u overnemen en wij kunnen het gerechtelijke traject voor u financieren.

  Wat maakt In-Kas Intermediair BV uniek? Dat zijn de middelen, de creativiteit maar voornamelijk de passie van de medewerkers die exact weten welke belangen er zijn, zowel financieel als commercieel.
In-Kas Intermediair BV regelt uw

Contributiebeheer

Betalingsproblemen tussen sportverenigingen/sportscholen en leden

 • In-Kas Intermediair BV is gespecialiseerd in het oplossen van betalingsproblemen tussen sportverenigingen/sportscholen en leden.
  Ons doel: zorgen dat het geld binnenkomt, terwijl u op sportieve voet met elkaar verder kunt. Wij innen de achterstallige contributie op een manier die het beste past bij uw sportvereniging/sportschool, wij luisteren naar uw wensen en behoeften.

 • Plan van aanpak
 • Wij nemen u het werk uit handen. In-Kas Intermediair BV motiveert uw leden op een verantwoorde manier tot het nakomen van hun verplichtingen. Wij bevorderen de betalingen door het versturen van betalingsherinneringen, dit kan op uw briefpapier alsmede op ons briefpapier. U kunt op elk willekeurig moment instappen (voor al uw leden of een deel van uw leden). Ook na het versturen van uw tweede herinnering is een mogelijkheid om contributiebeheer in te schakelen. In-Kas Intermediair BV stuurt dan éénmalig op ons briefpapier een laatste herinnering.

 • In samenspraak met u kunt uw zaak (bij geen betaling) doorzetten naar onze incasso-afdeling.
In-Kas Intermediair BV biedt u een

Sommatieservice

Herinnering op briefpapier van In-Kas intermediair BV

U wilt dat uw vorderingen betaald worden, maar nog geen incassotraject opstarten? U wilt incassotrajecten voorkomen? Bij onze sommatieservice versturen wij eenmalig een herinnering voor u op briefpapier van In-Kas Intermediair BV. Het is een zeer effectieve service, gericht op het voorkomen van incassotrajecten. De wettelijke incassokosten worden nog niet bij uw debiteur in rekening gebracht: alleen een gering bedrag aan administratiekosten.