Met in-kas-intermediair B.V. houdt uw geld in kas.

Zijn uw vorderingen nog niet geïncasseerd? of geen zin meer om geld te besteden?

MAAK EEN DEAL

[]
1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

In-Kas Intermediair BV heeft als één van de weinigen in Nederland de mogelijkheden van minnelijke als het gerechtelijke traject.

In-Kas Intermediair BV heeft een uniek concept: MAAK Hier uw deal: Dien uw factuur/vordering of vonnis in en ontvang binnen 2 dagen kosteloos een voorstel via de mail of telefonisch om zo het openstaande bedrag/factuur of Vonnis alsnog te incasseren zonder dat het u hiervoor hoeft te betalen.

Voor wie: voor bedrijven, particulieren of instellingen die de onbetaalde factuur/vordering of vonnis alsnog geïncasseerd willen zien.

Tekst en uitleg:

Deze dienst van In-Kas Intermediair BV betekend dat: In-Kas Intermediair BV met al zijn mogelijkheden alsnog tracht om uw openstaande factuur/ vordering dan wel vonnis gratis of tegen een gereduceerd tarief te incasseren. betaald te krijgen met de mogelijkheden van minnelijke als het gerechtelijke traject:

Er kunnen verschillende redenen zijn om van deze dienst gebruik te maken. Enkele voorbeelden zijn:

• -U heeft uw factuur al een keer uit handen gegeven en deze is nog niet geïncasseerd.
• -U heeft een groot bedrag te goed van uw klant/debiteur en vindt het teveel risico om het gerechtelijke traject te betalen/financieren, u bent benieuw wat wij voor u kunnen betekenen.
• U heeft een vonnis maar deze is niet geïncasseerd.
• U heeft kleine factuurbedragen en een kantonprocedure is hoger dan uw vordering.
• U heeft een bedrag tegoed maar er is veel verweer.

In al deze voorbeelden kunt u een beroep doen op Maak Hier uw Deal van In-Kas Intermediair BV Het concept is dat In-Kas Intermediair BV een behandelplan maakt en aan u voorlegt om de gepaarde deze kosten te financieren tegen bijvoorbeeld een waarde van de hoofdsom dan wel tegen een gereduceerd tarief. Deze dienst is gratis!

Voorbeeld: u heeft al kosten gemaakt maar uw vordering/ factuur/vonnis is nog niet geïncasseerd. U wilt toch wel graag betaald krijgen maar u wilt hier geen geld meer aan spenderen.

Voorbeeld(1) U heeft een vonnis van € 1.000,00. In-Kas intermediair BV stelt voor om de kosten van de deurwaarder te financieren tegen 20% van uw vordering bij incasseren! Voorbeeld (2) U heeft een factuur bedrag van € 1000,00 minnelijk wordt er niet betaald. In-Kas Intermediair BV kan voorstellen om een dagvaardingsprocedure op te starten voor 20% van de hoofdsom bij incasseren.

Er zijn vele mogelijkheden om het openstaande bedrag alsnog geïncasseerd te krijgen. Deze mogelijkheden worden vaak niet ingezet omdat de incassopartner afhankelijk is van of de Eisende partij dan wel geeft de incassopartner vaak aan dat de kosten hoger zijn dan de opbrengsten, dan wel worden niet alle mogelijkheden benut of is het simpelweg te veel financieel risico en onbetaalbaar. In-Kas Intermediair BV heeft een passie voor incasseren en wil op deze manier u een helpende hand toereiken. Voor bedrijven, instellingen en particulieren is eigenwijze factoring een ideale manier om het bedrag alsnog betaald te krijgen. Deze dienst wordt ook vaak gevraagd voor Her-Incasso. Her-Incasso zijn vorderingen die vaak al door een incassopartner behandeld zijn. De dienst Maak een Deal denkt in mogelijkheden oplossingen en resultaat. U wilt toch dat u vordering alsnog betaald gaat worden.

De kracht voor de dienst eigenwijze factoring ligt voornamelijk in de vrijheid van keuze en snelheid om te schakelen in het gerechtelijk traject, met daarnaast het voordeel voor opdrachtgever dat het niet gepaard gaat met hoge kosten. het voordeel te verdienen aan een gedeelte van de hoofdsom, daarnaast dan wel de keuze voor de tactiek om een prestatie te boeken. Het traject is altijd maatschappelijk verantwoord. U kunt zowel nieuwe vonnissen( na toewijzen door Rechtbank) als oudere vonnissen uit handen geven en door ons te laten behandelen (zaken die ooit al zijn behandeld indienen)

Voor wie: voor bedrijven, particulieren of instellingen die de onbetaalde factuur/vordering of vonnis alsnog geïncasseerd willen zien.

Doelgroep:

Bedrijven en Instellingen.
• Bedrijven of instellingen die een executie traject niet kunnen of willen financieren.
• Bedrijven of instellingen die hun eerdere vonnis nog niet geïncasseerd hebben gekregen.
• Bedrijven of Instellingen die ontlast willen worden en geen kosten dan wel hoge kosten willen maken.

Particulieren:
• Particulieren die openstaande tegoed hebben die geen geld hebben om dit uit te winnen.
• Particulieren die alimentatie tegoed hebben.
• Particulieren die juridische steun nodig hebben.

Uitermate geschikt
• Het voorkomen van executiekosten na vonnis.
• Her-executie/ Her Incasso.

Hoe werkt het: U vult het formulier in, dan wel mailt de factuur(en) vorderingen(en) Vonnissen die openstaan samen met de rechtsgrond, uw naw gegevens met daarbij de gegevens van de niet betalende klant/debiteur naar info@in-kas-intermediair.nl . U ontvangt uiterlijk binnen 3 dagen kosteloos een voorstel:

Dit voorstel kan zijn:
-kosteloze behandeling van u zaak waarin wij een Fee vragen over de te incasseren bedrag(en) bij incasseren.
-behandeling tegen een kostenmaximalisatie zodat u nooit meer kwijt bent dan op voorhand besproken.
-behandeling tegen een percentage van de factuur dan wel toegewezen hoofdsom factuur om deze zowel minnelijk als gerechtelijk.
-behandeling van een kostenmaximalisatie en percentage van de toegewezen hoofdsom.
 

Voorwaarden

Maak een deal

PERSOONLIJK

  • Gebruik In-kas voor al uw debiteuren en juridische vraagstukken. In-kas kan ook ingezet worden als intermediair tussen u en uw debiteur.

DOSSIER ONLINE

  • Bij In-kas heeft u de mogelijkheid uw stukken te allen tijde in te zien. Beheer uw zaken op een gebruikersvriendelijk en overzichtelijke manier.

NO CURE NO PAY

  • Krijgen wij het bedrag niet geïnd? Dan betaalt u niets. Ook niet bij succesvolle inning, de kosten worden verhaald op de debiteur.

MULTI-INZETBAAR

  • U krijgt altijd persoonlijk advies, afgestemd op uw behoeften. Altijd discreet, professioneel en betrouwbaar. In-kas Intermediair heeft ruim15 jaar ervaring op financieel gebied.