NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

OVER IN-KAS INTERMEDIAIR

In-Kas Intermediair is van mening dat u uw geld beter in kas kunt hebben, dan bij uw klant.


Wilt u een efficiënte en effectieve afhandeling van uw openstaande facturen? Dan bent u bij In-Kas Intermediair aan het juiste adres. In-Kas Intermediair is een full-service creditmanagement organisatie, volledig ingespeeld op uw behoefte.

U wordt ontlast op het gebied van debiteurenbeheer, incasso en juridische dienstverlening. Samen met u verkennen we welke stappen nodig zijn; van het versturen van een aanmaning tot het starten van een gerechtelijke procedure.

In-Kas Intermediair heeft een vooruitstrevende aanpak waarin creativiteit, respect en een volhardende benadering voorop staan. Tijdens het incassotraject wordt de verhaalbaarheid en kredietwaardigheid van uw klanten getoetst. U maakt gebruik van onze professionele dienstverlening, ook bij dagvaardingen, kantonzaken en het opstellen van processtukken.

Waarom In-Kas Intermediair?
Onze medewerkers zijn flexibel, professioneel, doortastend en empathisch. Zij zijn oplossingsgericht en houden de goede relatie tussen u en uw klant altijd in het oog.


Vestigingen
Vanuit onze vestingen in Tiel en Sliedrecht bedienen wij heel Nederland. Onze flexibele proactieve werkwijze maakt het verschil.MVO

Erkenningen