NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

SPAREN MET IN-KAS

Met In-Kas genieten van wijn! Doe mee met het unieke spaarsysteem.
In-Kas Intermediair is blij met u als klant en dat laat dat graag merken! Wij hebben speciaal voor u een uniek wijn-spaarsysteem opgezet.
Wijn
Wijn is een product om van te genieten. Ervaar de diverse smaken individueel of met vrienden, geef een goede wijn eens cadeau of als relatiegeschenk. In-Kas Intermediair neemt u graag mee in de wereld van wijn en werkt samen met Olverrewijn, de wijnspecialist. Op www.olverrewijn.nl vindt u wijnen die u niet in de supermarkt treft. Wijn waarin u de passie en liefde van de wijnboer ervaart.

Hoe spaart u?
Speciaal en alleen voor de opdrachtgevers van In-Kas Intermediair is er een In-Kas Wijn-spaarsysteem in het leven geroepen. Hoe werkt het? Nadat u zich via dit formulier heeft aangemeld voor dit unieke spaarsysteem start u met sparen. U ontvangt een unieke code waarmee u met uw opbouwde spaarsaldo wijn kunt bestellen op www.olverrewijn.nl. Olverrewijn informeert u graag over soorten en smaken! Uiteraard hoeft u niet voor uzelf te bestellen; u kunt ook voor uw medewerkers, relaties of vrienden en familie een keuze maken uit het assortiment. De wijn wordt dan op het juiste adres afgeleverd.

Hoe bouwt u uw saldo op?


Meld u vandaag nog aan en geniet!


Ja, ik doe mee!