In-Kas consultancy helpt u met

Ondernemers, instellingen & particulieren

De In-Kas Consultancy helpt ondernemers, instellingen & particulieren. Bovendien fungeren onze consultant graag als sparring partners. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden en enkele voorbeelden.

Conflict

Heeft u een conflict of krijgt u nog geld? Wij kunnen u (juridisch) adviseren, begeleiden en/of bemiddelen. Daarnaast zorgen wij voor een juiste juridische dossier opbouw en afhandeling.

Dagvaardingen

Wilt u iemand dagvaarden of bent u gedagvaard? Wij kunnen de dagvaarding opstellen of wij kunnen de dagvaarding verweren en verdedigen.  Daarnaast hoort advisering ook tot de mogelijkheden.

Schulden

Bemiddeling nodig bij schulden? In-Kas Intermediair BV bemiddelt en neemt de gehele communicatie en correspondentie over tussen u en de eiser of tussen eiser en uw debiteur/gedaagde (zowel voor als na vonnis).

Telefoneren

Telefonisch incasseren is een vak, ook komt onze consultant u graag uitleg geven over de tactiek van het incasseren. Ook kunt de onze consultant inschakelen om tijdelijk naar uw klanten uit te bellen om zo uw openstaande factuur sneller te verkrijgen.

Detachering

Detachering? Een consultant van In-Kas Intermediair BV kan u meehelpen met een (tijdelijke) opdracht. Zoals het opstellen van bedrijfsprocessen, strategisch meedenken of een eenmalige goede opbouw van uw debiteurenbeleid.

Mediator

Onze consultant als mediator? Bij hoge maar ook kleine bedragen kunt u onze consultant vragen om het gesprek te voeren en zo tot een oplossing Te komen. Tijdens het gesprek kan onze consultant ook achterhalen hoe sterk uw zaak staat.

De consultant als Intermediair

Heeft u advies nodig? De consultant zoekt voor u de juiste Partij om te schakelen en begeleidt zondig het proces waarin hij/zij tevens als aanspreekpunt kan blijven fungeren. Heeft u advies nodig? De consultant zoekt voor u de juiste Partij om te schakelen en begeleidt zondig het proces waarin hij/zij tevens als aanspreekpunt kan blijven fungeren.

De Consultant werkt met verschillende partijen samen. Het voordeel om de consultant in te schakelen is ten eerste het financiële plaatje, ten tweede de controle daarop en ten derde het te nemen Stappenplan, wanneer is een Partij nodig en in welke Fase. U krijgt hiervoor het meest gunstige tarief.

Advocaten, Juristen & Gerechtsdeurwaarders

De diensten van In-Kas Intermediair vertalen zich in de korte lijnen met onze landelijk werkende deurwaarders, advocaten en juristen. Dus bent u op zoek naar een goede deurwaarder of advocaat? Wij brengen u graag in contact.

Het verlenen van Rechtsbijstand
Heeft u een vraag of een juridisch probleem? Wilt u weten waar u staat en wat uw mogelijkheden zijn? Wij informeren u graag vrijblijvend en geven advies over:

– Algemeen juridisch advies
– Arbeidsrecht
– Juridische documenten
– Juridische brieven
– Opstellen processtukken
– Opstellen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden