NIEUWE OPDRACHT
MIJN INLOG
085-27 35 833

DEBITEURENBEZOEK

Debiteurenbezoek

U kunt beter voorkomen dan genezen, maar dit geldt ook voor uw debiteur. De debiteurenbezoeken van In-Kas Intermediair zijn effectief, kostenbesparend en voorkomen financieel risico.

Het doel van onze debiteurenbezoeken:
U kunt In-Kas Debiteurenbezoek inschakelen op ieder gewenst moment bij een uitstaande factuur.

Wat voor u?
Onze klanten maken veelvoudig gebruik van de In-Kas Debiteurenbezoeken. Bedrijven, instellingen en bijvoorbeeld verenigingen zijn gebaat bij het komen tot een oplossing voor betaling, zonder incassotraject. Ook u kunt winst behalen!

Wettelijke eisen
Bij een debiteurenbezoek houden onze medewerkers zich aan de wettelijke voorschriften die hiervoor zijn gesteld. Denk hierbij aan de betreding van de woning, besloten lokaal of erf, maar natuurlijk ook de benadering van uw debiteur.

Het bezoek
In-Kas Intermediair is uniek ten opzichte van andere aanbieders/incassobureaus. Vooraf wordt het doel van het bezoek en de planning met u besproken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in oplossingsgericht denken, overtuigen en het realiseren van betalingen.

Een respectvolle benadering van uw klant staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u een goede relatie met uw klant behoudt.