Incassobureau Eindhoven

Op zoek naar het beste incassobureau van Eindhoven?

Bent u op zoek naar een incassobureau in Eindhoven? Beperk u dan niet tot incassobureaus van de stad Eindhoven, anders bent u onnodig geld kwijt.

Ons geheim? Wij zijn helemaal geen incassobureau in Eindhoven! Dit is iets goeds! Want uw wanbetalers zijn echt niet onder de indruk van de incassobureaus in Eindhoven.

Benieuwd waarom het ons wel lukt?

N

NO CURE NO PAY

N

PERSOONLIJK ADVIES

N

RUIM 10 JAAR ERVARING

N

DOSSIER IS TEN ALLE TIJDE IN TE ZIEN

N

VOOR 16:30 INGEDIEND, DEZELDE DAG ACTIE!

Met In-Kas Intermediair houdt uw geld in kas

Zijn uw vorderingen nog niet geïncasseerd?

In-Kas Intermediair BV heeft als één van de weinigen in Nederland de mogelijkheden van minnelijke als het gerechtelijke traject.

In-Kas Intermediair BV heeft een uniek concept: Maak Hier Uw Deal. Dien uw factuur/vordering of vonnis in en ontvang binnen 2 dagen kosteloos een voorstel via de mail of telefonisch. Om zo het openstaande bedrag/factuur of vonnis alsnog te incasseren zonder dat het u hiervoor hoeft te betalen.

Voor wie: bedrijven, particulieren of instellingen die de onbetaalde factuur/vordering of vonnis alsnog geïncasseerd willen zien.

Uitleg Maak Hier Uw Deal

Deze dienst van In-Kas Intermediair BV betekend dat: wij proberen met al onze mogelijkheden om uw openstaande factuur, vordering of vonnis gratis of tegen een laag tarief te incasseren. Dit proberen wij betaald te krijgen met zowel het minnelijke- als het gerechtelijke traject.

Er kunnen verschillende redenen zijn om van deze dienst gebruik te maken. Enkele voorbeelden zijn:

– U heeft uw factuur al een keer uit handen gegeven en deze is nog niet geïncasseerd.
– U heeft een groot bedrag te goed van uw klant/debiteur en vindt het teveel risico om het gerechtelijke traject te betalen/financieren.  Bovendien bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen.
– Er is een vonnis, maar deze is niet geïncasseerd.
– De factuurbedragen zijn erg klein, hierdoor is een kantonprocedure hoger dan uw vordering.
– Er is veel weerstand, maar u heeft het bedrag tegoed.

In al deze voorbeelden kunt u een beroep doen op maak hier uw deal. Het concept houdt in dat In-Kas Intermediair BV een behandelplan maakt en deze aan u voorlegt. In dit behandelplan staat beschreven hoe de gemaakte kosten gefinancierd worden. Dit kan door bijvoorbeeld een percentage van de hoofdsom of tegen een laag tarief. Deze dienst is geheel gratis!

Voorbeelden

U heeft al kosten gemaakt maar uw vordering, factuur of vonnis is nog niet geïncasseerd. Uiteraard wilt u het graag betaald krijgen maar u wilt hier geen geld meer aan spenderen.

Voorbeeld 1

Er is een vonnis van € 1.000,00. In-Kas intermediair BV stelt voor om de kosten van de deurwaarder te financieren tegen 20% van uw vordering bij incasseren!

Voorbeeld 2

U heeft een factuur bedrag van € 1.000,00 minnelijk wordt er niet betaald. In-Kas Intermediair BV kan voorstellen om een dagvaardingsprocedure op te starten voor 20% van de hoofdsom bij incasseren!

Openstaand bedrag

Er zijn vele mogelijk om het openstaande bedrag te incasseren. Deze mogelijkheden worden vaak niet ingezet omdat de incassopartner afhankelijk is van de eisende partij. Vaak geeft de incassopartner aan dat de kosten hoger zijn dan de opbrengsten. Hierdoor worden niet alle mogelijkheden benut of is het financieel onbetaalbaar. In-Kas Intermediair BV heeft een passie voor het incasseren en wilt u op deze manier een helpende hand toereiken. Voor bedrijven, instellingen en particulieren is eigenwijze factoring een ideale manier om het bedrag alsnog betaald te krijgen. Deze dienst wordt ook vaak gevraagd voor Her-Incasso. Her-Incasso zijn vorderingen die vaak al door een incassopartner behandeld zijn. De dienst maak hier uw deal, denkt in mogelijkheden, oplossingen en resultaat. U wilt toch dat u vordering alsnog betaald gaat worden?

De kracht van de dienst eigenwijze factoring ligt voornamelijk in de vrijheid van keuze en snelheid om te schakelen in het gerechtelijk traject. Het eerste voordeel hiervan is dat de opdrachtgever geen hoge kosten krijgt. Een tweede voordeel is dat er een bepaald bedrag verdiend kan worden aan de hoofdsom. Ten derde is het een voordeel dat er een tactiek gekozen kan worden om een prestatie te boeken. Het gerechtelijk traject is altijd maatschappelijk verantwoord.  U kunt zowel nieuwe vonissen (na toewijzing door de Rechtbank) als oudere vonissen uit handen geven en door ons laten behandelen, dit geldt voor zaken die ooit al zijn behandeld.

Voor wie: voor bedrijven, particulieren of instellingen die de onbetaalde factuur/vordering of vonnis alsnog geïncasseerd willen zien.

Doelgroep

Bedrijven en Instellingen.
– Het bedrijf of instelling wilt of kan een executie traject niet betalen.
– Uw eerdere vonnis is nog niet geïncasseerd.
– Bedrijven of Instellingen die ontlast willen worden en geen kosten dan wel hoge kosten willen maken.

Particulieren:
– Die een openstaand tegoed hebben en die geen geld hebben om dit uit te winnen.
– Die alimentatie tegoed hebben.
– Particulieren die juridische steun nodig hebben.

Uitermate geschikt
– Het voorkomen van executiekosten na vonnis.
– Her-executie/ Her Incasso.

Hoe werkt het: U vult het formulier in of u mailt de factuur(en), vorderingen(en) en vonnissen die openstaan, samen met de rechtsgrond. U kunt deze documenten mailen naar info@in-kas-intermediair.nl met uw NAW-gegevens en de gegevens van de niet betalende klant/debiteur. Bovendien ontvangt u uiterlijk binnen 3 dagen kosteloos een voorstel.

Dit voorstel kan zijn:
– Een kosteloze behandeling van uw zaak, waarin wij een vergoeding vragen over het te incasseren bedrag(en) bij incasseren.
– De behandeling tegen een kosten maximalisatie, zodat u nooit meer kwijt bent dan op voorhand besproken.
– De behandeling tegen een percentage van de factuur of de toegewezen hoofdsom factuur om deze zowel minnelijk als gerechtelijk te incasseren.
– Een kosten maximalisatie van de behandeling en een percentage van de toegewezen hoofdsom.