In-Kas Intermediair debiteurenbeheer

Alle mogelijkheden op een rij

Debiteurenbeheer

De incassodiensten van In-Kas Intermediair BV zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en belang, alle middelen zijn aanwezig om te incasseren.

Maatwerk

Een goede administratie is van essentieel belang voor een bedrijf. Hierdoor wordt voorkomen dat klanten niet of niet op tijd hun facturen betalen.

Pré-incasso

In-Kas Intermediair BV heeft korte lijnen met landelijk werkende deurwaarders en advocaten.

Profitletters

Wanneer betaling uitblijft, kunt u een profitletter naar uw klant laten sturen. U klant ontvangt een laatste waarschuwing voordat de zaak doorgestuurd wordt naar uw incassopartner. De profitletter wordt verstuurd op het briefpapier van In-Kas Intermediair.

Briefpapier In-Kas Intermediair

Het voordeel het gebruiken van het briefpapier van In-Kas Intermediair, is dat u uw boodschap laagdrempelig, attenderend en toch dringend kan brengen. U kunt briefpapier van In-Kas intermediair zowel los als in grote oplage bestellen.

Workshops

Om uw debiteurenbeheer te bevorderen, verzorgt In-Kas Intermediair workshops en trainingen om uw debiteurenbeheer te bevorderen.

  • Cursus Aantoonbare Cashflowverbeteringen (dagdeel)
  • Cursus Telefonisch incasseren (dagdeel)

De workshops kunnen bij u op kantoor als incompany gegeven worden of op een van onze locaties. Kortom investeer in uzelf en uw medewerkers en behaal uw winst!

Neem contact op

In-Kas Intermediair

Debiteurenbezoek

Incassobureau

Het doel van onze debiteurenbezoeken

  • Ten eerste het alsnog verkrijgen van betalingen.
  • Ten tweede het inwinnen van verhaalinformatie.
  • Het overtuigen van het oplossen van de achterstand.
  • Het voorkomen van incasso.
  • Het voorkomen van eventuele (hoge) gerechtelijke kosten.
  • U kunt In-Kas Debiteurenbezoek inschakelen op ieder gewenst moment bij een uitstaande factuur.

Wat voor u?
Onze klanten maken veelvoudig gebruik van de In-Kas Debiteurenbezoeken. Bedrijven, instellingen en bijvoorbeeld verenigingen zijn gebaat bij het komen tot een oplossing voor betaling, zonder incassotraject. Ook u kunt winst behalen!

Wettelijke eisen

Bij een debiteurenbezoek houden onze medewerkers zich aan de wettelijke voorschriften die hiervoor zijn gesteld. Denk hierbij aan de betreding van de woning, besloten lokaal of erf, maar natuurlijk ook de benadering van uw debiteur.

Het bezoek
In-Kas Intermediair is uniek ten opzichte van andere aanbieders/incassobureaus. In tegenstelling tot andere incassobureaus wordt het doel van het bezoek en de planning met u besproken. Ook zijn onze medewerkers gespecialiseerd in oplossingsgericht denken, overtuigen en het realiseren van betalingen.

Een respectvolle benadering van uw klant staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u een goede relatie met uw klant behoudt.

Tarieven & uitvoering

Ook het In-Kas Debiteurenbezoek is prijstechnisch aantrekkelijk. Een debiteurenbezoek is al mogelijk vanaf € 15,00.

€22,50

Per bezoek

Debiteurenbezoek

Voor een debiteurenbezoek binnen 30 dagen berekenen wij € 22,50 per bezoek. 

€35,00

Per bezoek

Debiteurenbezoek

Voor een debiteurenbezoek binnen 14 dagen berekenen wij € 35,00 per bezoek.

€45,00

Per bezoek

Debiteurenbezoek

Voor een debiteurenbezoek binnen 5 dagen berekenen wij € 45,00 per bezoek.

De bezoeken kunt u uitbreiden met

– Het versturen van een pre-incasso/sommatie servicebrief (een brief op briefpapier van In-Kas Intermediair), € 5,00 per brief (vooraankondiging of achteraf)
– Extra bel rondes uit naam van uw organisatie dan wel vanuit In-Kas Intermediair € 12,50
– Uitgebreid bezoekrapport met diverse informatie € 15,00

Alle bedragen zijn inclusief een belronde, reiskosten en indien gewenst een kort bezoekverslag en exclusief btw. Combineren is mogelijk.

In-Kas Intermediair regelt

Kredietinformatie

Het verkrijgen van kredietinformatie is een onmisbaar onderdeel voordat u kunt bepalen met wie u zaken gaat doen en wat zijn financiële positie is. Ook bij uw bestaande relaties kan het nuttig zijn om te beschikken over deze informatie.

U krijgt een uitstekend inzicht met wie u zaken doet, ten tweede wie uw debiteur is en ten derde welke eventuele risico’s er zijn. U weet direct wat de verhaalsmogelijkheden zijn wanneer de betaling uitblijft en/of een vordering alleen nog te incasseren is via een gerechtelijke procedure.

Het is bij In-Kas Intermediair mogelijk om kredietinformatie in de vorm van een rapport op te vragen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Incassobureau