Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid

Om diensten af te nemen op basis van ‘No Cure No Pay’

De incassodiensten van In-Kas Intermediair BV zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Alle middelen zijn bij ons aanwezig om te incasseren. Heeft uw debiteur de financiële middelen om de factuur te betalen? Dan incasseren wij deze. Heeft hij deze niet? Dan betaalt u niets. De kracht van In-Kas Intermediair BV ligt bij het succesvol incasseren. In-Kas Intermediair BV spreekt feitelijk niet over gratis incasso! In-Kas Intermediair BV legt de klemtoon op incasseren zodat de kreet No Cure No Pay niet eens van toepassing is. Bij incasseren is het duidelijk dat u geen fee betaalt. U ontvangt de hoofdsom en In-Kas Intermediair BV ontvangt de incassokosten. 

No Cure No Pay is dan ook echt gratis zonder de kleine lettertjes.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Flexibiliteit & commerciële belangen

Onze professionele medewerkers doen er alles aan om uw commerciële belangen te bewaken. Dit betekent flexibel zijn en meedenken tijdens de incassotrajecten. Een incassotraject kan zomaar een andere wending krijgen. Dan schakelen wij en bedenken direct een andere succesvolle oplossing.
In-Kas Intermediair BV is dankbaar om haar klanten te mogen bedienen. Bent u tevreden? Dan stellen wij mond-op-mond reclame erg op prijs.

Advies

Tijdens ieder incassotraject worden de verhaalsmogelijkheden van uw debiteur in kaart gebracht. Is het verstandig om een gerechtelijke stap te ondernemen? In hoeverre is het principieel? Wat zijn de gevolgen en wie heeft er echt gelijk? Door expertise en jarenlange ervaring, waarin juridische kennis doorslaggevend kan zijn, geven wij u een gedegen advies. Zodat u binnen 30 dagen resultaat heeft!

Snelle afhandelingen zorgen voor gewenst resultaat

In-Kas Intermediair BV neemt uw incasso-opdracht binnen 12 uur in behandeling. Bij aanlevering voor 16.30 uur wordt nog dezelfde dag een sommatiebrief aan uw debiteur verzonden. Daarna nemen wij binnen twee dagen contact op met uw debiteur om tot een goed resultaat te komen.

Transparante werkwijze

In-Kas Intermediair BV staat voor snelle oplossingen en een transparante werkwijze. Bovendien kunt u profiteren van onze speciale incassomodule. Wij dragen er zorg voor dat uw kosten niet opwegen tegen de baten. Ook kunnen wij uw vordering overnemen, daarnaast kunnen wij het gerechtelijke traject voor u financieren.

Wij vragen u graag om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen uitleggen waarom u het best kunt kiezen voor onze werkwijze. Daarnaast lichten wij dit graag toe in een persoonlijk gesprek!

Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid

Gerechtelijke incasso, executie & vonnissen

De Betaling blijft uit
Mocht betaling in de minnelijke fase uitblijven, dan kunnen wij een dagvaarding opstellen. Procederen kan een kostbare en tijdrovende zaak zijn, daarom bespreken wij met u de snelheid van de te nemen stappen en bewaken wij voor u de planning. In-Kas Intermediair BV kan diverse acties ondernemen om het volledige bedrag alsnog te incasseren. Mocht het tot een gerechtelijke fase komen waarin de hoofdsom, rente en overige proceskosten toegewezen worden, dan wordt na de uitspraak van de rechter het vonnis geëxecuteerd. U heeft geen omkijken naar het volledige traject. Dit verzorgen wij voor u, wij werken met een zogenoemde kostenmaximalisatie. U betaalt dus nooit te veel en u weet op voorhand waar u aan toe bent

Vonnissen
In-Kas Intermediair BV behandelt zelf de behaalde vonnissen, maar u kunt ook uw vonnis aan ons uit handen geven. Wij adviseren u over de mogelijkheden, het risico en de verhaalbaarheid.

Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid

Buitengerechtelijk incassotraject

Snelle afhandelingen zorgen voor gewenst resultaat

In-Kas Intermediair BV neemt uw incasso-opdracht binnen 12 uur in behandeling. Bij aanlevering voor 16.30 uur wordt nog dezelfde dag een sommatiebrief aan uw debiteur verzonden. Daarnaast ontvangt u van ons een unieke inlogcode om 24/7 uw incassozaak te volgen. Binnen 2 dagen wordt er contact gezocht worden met uw klant/debiteur en maken we op dat moment afspraken voor volledige betaling (of andere afspraken die voor u acceptabel zijn). Lukt het niet om uw klant/debiteur te spreken dan versturen wij de eerste sommatiebrief per mail. Na het verstrijken van de termijn gesteld in de (eerste) sommatie, versturen wij een laatste brief. Tussentijds blijven we contact zoeken en zijn creatief om ook uw klant/debiteur te overtuigen dat betaling in deze fase de beste oplossing is.

Voor elke traject geldt dat wij in overleg met u onderzoeken naar verhaalbaarheid, verhaalsonderzoeken doen en werkzaamheden onderzoeken die tot snellere resultaten zullen leiden.

Incassobureau
Incassobureau

Advies 

Tijdens ieder incassotraject worden de verhaalsmogelijkheden van de debiteur in kaart gebracht. Is het verstandig om een gerechtelijke stap te ondernemen? In hoeverre is het principieel? Wat zijn de gevolgen en wie heeft er echt gelijk? In-Kas Intermediair BV heeft één zorg en dat is uw geld en cashflow. Door expertise en jarenlange ervaring geven wij u een gedegen advies. Zodat u binnen 30 dagen resultaat heeft! In-Kas Intermediair BV staat voor snelle oplossingen en een transparante werkwijze. Daardoor kunt u profiteren van onze speciale incassomodule en wij dragen er zorg voor dat uw kosten niet opwegen tegen de baten. Wij kunnen de vordering van u overnemen en wij kunnen het gerechtelijke traject voor u financieren.

Wat maakt In-Kas Intermediair BV uniek? Dat zijn de middelen, de creativiteit maar voornamelijk de passie van de medewerkers die exact weten welke belangen er zijn, zowel financieel als commercieel.

Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid

Contributiebeheer

Betalingsproblemen tussen sportverenigingen/sportscholen en leden

In-Kas Intermediair BV is gespecialiseerd in het oplossen van betalingsproblemen tussen sportverenigingen/sportscholen en leden. Ons doel: zorgen dat het geld binnenkomt, terwijl u op sportieve voet met elkaar verder kunt. Wij innen de achterstallige contributie op een manier die het beste past bij uw sportvereniging/sportschool, waardoor wij luisteren naar uw wensen en behoeften.

Plan van aanpak

Wij nemen u het werk uit handen. Daardoor motiveert In-Kas Intermediair BV uw leden op een verantwoorde manier tot het nakomen van hun verplichtingen. Daarnaast bevorderen wij de betalingen door het versturen van betalingsherinneringen, dit kan op uw briefpapier alsmede op ons briefpapier. U kunt op elk willekeurig moment instappen (voor al uw leden of een deel van uw leden). Ook na het versturen van uw tweede herinnering is een mogelijkheid om contributiebeheer in te schakelen. In-Kas Intermediair BV stuurt dan éénmalig op ons briefpapier een laatste herinnering

In samenspraak met u kunt uw zaak (bij geen betaling) doorzetten naar onze incasso-afdeling.

Bij In-Kas Intermediair heeft u de mogelijkheid

Sommatieservice

Herinnering op briefpapier van In-Kas intermediair BV.

Advies 

U wilt dat uw vorderingen betaald worden, maar nog geen incassotraject opstarten? U wilt incassotrajecten voorkomen? Bij onze sommatieservice versturen wij eenmalig een herinnering voor u op briefpapier van In-Kas Intermediair BV. Want het is een zeer effectieve service, gericht op het voorkomen van incassotrajecten. Bovendien worden de wettelijke incassokosten nog niet bij uw debiteur in rekening gebracht: alleen een gering bedrag aan administratiekosten.